Forta Legii Forta Legii Forta Legii - Devino Membru
  Vrei stiri de la noi?
Nimic mai simplu. Completeaza datele
de mai jos
si apasa butonul
Adauga siteul la favorite

Forta Legii® marca inregistrata

Consilium® marca inregistrata

Date de contact Uniune
Date de contact Sindicat


Curriculum Vitae-uri

Ringo Damureanu

Claudia Epure

Nicoleta Baloiu

Amalia Dobrescu

Luiza StefanelMITINGURI
Forta Legii
- Galerii foto/video -

Puteti deveni membri ai Casei de ajutor FORTA LEGII
Comitetul Executiv a hotarat infiintarea unei case de ajutor proprii pentru membrii SAP Forta Legii
5 iulie 2012


               Intrunit marti la Craiova, Comitetul Executiv al Sindicatului Administratiei Publice Forta Legii a hotarat infiintarea unei case de ajutor proprii a SAP Forta Legii, in vederea intrajutorarii financiare a membrilor de sindicat.

Aceasta tema va fi dezbatuta in cadrul jurnalului 3TV OLTENIA Craiova, azi, orele 20.00, la care va fi invitat presedintele SAP Forta Legii, dl. Ringo Damureanu.

               Casa de Ajutor Sindical (CAS) Forta Legii va acorda ajutoare financiare rambursabile cu o dobanda preferentiala de 5%, mai putin de jumatate din dobanda practicata de marea majoritate a CAR-urilor sau bancilor din piata si va avea ca membri numai membrii de sindicat Forta Legii care vor opta in scris sa devina membri ai Casei.

               Taxa de înscriere va fi de 50 lei, suma care va face parte din fondul social al membrului, iar cotizatia lunara platita va fi stabilita de fiecare membru pornind de la suma minima de 20 lei. 

               Pentru a putea primi un ajutor financiar, membrii Casei vor indeplini un stagiu minimum de cotizare de 6 luni de la data înscrierii sau de la ultimul ajutor primit si nu vor avea rate restante la fondul social. Perioada de rambursare va fi de maximum 12 luni. Suma maxima care se va acorda va tine cont ca rata sa nu depaseasca 50% din salariul net al membrului.

               Casa de Ajutor Sindical (CAS) Forta Legii va incepe sa functioneze incepand din luna august 2012, fara personalitate juridica proprie, sub autoritatea organelor de conducere ale SAP Forta Legii, conducerea acesteia fiind asigurata de Biroul Permanent Executiv al Sindicatului.

PERSOANELE INTERESATE POT SA COMPLETEZE CEREREA DE INSCRIERE, PE CARE O GASESC ATASAT PREZENTULUI COMUNICAT, SI SA O DEPUNA PERSONAL SAU SA O EXPEDIEZE PRIN POSTA LA SEDIUL SINDICATULUI ADMINISTRATIEI PUBLICE FORTA LEGII DIN CRAIOVA, STR. C-TIN LECCA NR.32Fisiere atasate comunicatului:

© 2009 - 2017 by
SAP "Forta Legii".
All right reserved.