Comunicat
Campania VOTEAZA. FORTA LEGII te premiaza! - la final
10 dec. 2009

Biroul Executiv al S.A.P. „Forta Legii”, apreciind ca înrautatirea nivelului de trai, prabusirea economiei, strangularea mediului economic privat, pericolul neplatii pensiilor si salariilor, concedierile fara salarii impuse bugetarilor pâna la finele anului, riscul major al concedierilor colective masive în mediul public si în cel privat, sunt efecte ale instabilitatii politice pe care a înregistrat-o tara în ultimii ani, a recomandat, printr-un comunicat expediat prin fax tuturor grupelor sindicale si postat pe site-ul oficial, atât membrilor de sindicat, cât si întregii societati românesti sa voteze, atât pe 22 Noiembrie, cât si pe 6 Decembrie 2009, decizând sa premieze cu 1.000 lei, 3 cetateni ai României, dintre care cel putin 2 membri de sindicat, care au participat la ambele tururi de scrutin.
        Dovada prezentei la vot s-a putut face, potrivit Comunicatului oficial, depunând personal sau expediind prin fax, pâna ieri, orele 15.00, copia fata-verso a cartii de identitate, cu ambele mentiuni „votat”, nr. de telefon si mentiunea daca sunt membri SAP.
        Stabilirea câstigatorilor a avut loc azi, 10 dec. 2009, orele 11.00, prin tragere la sorti.
        Persoanele extrase au fost contactate telefonic urmând sa se prezinte personal, cu cartea de identitate în original, având ambele timbre cu mentiunea „votat” pentru cele doua tururi de scrutin prezidential, la sediul Sindicatului, pâna marti, 15 decembrie 2009, orele 12.00, pentru a-si ridica premiul.
        Am atasat la prezentul Comunicat procesul verbal.