Forta Legii Forta Legii Forta Legii - Devino Membru
  Vrei stiri de la noi?
Nimic mai simplu. Completeaza datele
de mai jos
si apasa butonul
Adauga siteul la favorite

Forta Legii® marca inregistrata

Consilium® marca inregistrata

Date de contact Uniune
Date de contact Sindicat


Curriculum Vitae-uri

Ringo Damureanu

Claudia Epure

Nicoleta Baloiu

Amalia Dobrescu

Luiza StefanelMITINGURI
Forta Legii
- Galerii foto/video -


Miting Slatina


Peste o mie de functionari din primariile judetului Olt si-au strigat nemultumirile astazi la Slatina

Aproximativ 1.200 de functionari publici si personal angajat din Administratia publica locala a judetului Olt si-au manifestat in strada la Slatina, in fata Prefecturii si a Consiliului Judetean Olt nemultumirile la adresa actualului Guvern si a politicii pe care acesta o duce impotriva actualilor salariati ai Statului.
Numarul participantilor a depasit toate asteptarile organizatorilor. Protestatarii au fost, in majoritate, membri ai SAP Olt Consilium, afiliat la Uniunea Forta Legii (UFL). Alaturi de colegii olteni au participat la proteste, in semn de solidaritate si lideri din administratia publica din judetele invecinate, membri ai SAP Forta Legii, dar si politisti comunitari membri ai SAP Olt Consilium si SNPV Pro Lex, sindicate componente al Uniunii.
Au rostit discursuri in fata manifestantilor presedintele Uniunii Forta Legii, dl. Ringo Damureanu, presedintele executiv al Confederatiei Sindicale Nationale Meridian, dl. Ion Albu, presedintele SAP Olt Consilium, dl. Octavian Chelemen, vicepresedinte UFL, secretarul general SAP Consilium, dl. Gheorghe Tudor, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", dl. Vasile Lincu, precum si lideri ai grupelor sindicale din primariile de orase si comune.
Revendicarile protestatarilor au fost transmise Guvernului, prin intermediul prefectilor, care ne-au invitat la discutii pe tema protestelor, dar au fost depuse si direct la Guvern, de un reprezentant al Uniunii.


© 2009 - 2017 by
SAP "Forta Legii".
All right reserved.